Welkom bij Wijnencyclopedie

Wijnencyclopedie is - net als andere encyclopediën - een bonte verzameling van artikelen, in dit geval rond het thema "wijn".


Voor veel mensen is Wijnencyclopedie ook de merknaam van een sympathiek klein wijnbedrijf dat proeverijen organiseert en wijnen levert. Die activiteiten zijn tegenwoordig ondergebracht in twee zusterorganisaties met een eigen website.

Voor wijnadvies, wijncursussen en proeverijen kunt u terecht bij Gunsing Culinair
Gunsing Culinair geeft ook trainingen en opleidingen op het gebied van gastvrijheid, voor de horeca maar ook voor andere bedrijven. Klik op onderstaande afbeelding om direct naar Gunsing Culinair te gaan.

 

Voor het bestellen van wijn kunt u terecht op de open website Gelders Wijnhuis waar u zonder account of inloggen de lekkerste wijnen kunt bestellen. U vindt er een prachtig en tegelijk betaalbaar assortiment. Bezoek deze site door op de afbeelding te klikken:

Wij hechten eraan, om erop te wijzen dat Wijnencyclopedie niet gelieerd is aan een wijnproducent, leverancier of bijv. een horecabedrijf. De site is onafhankelijk en bevat onze eigen ervaringen, weetjes, artikelen etc. Mocht u het niet eens zijn met de inhoud van een artikel, dan nodigen wij u van harte uit om te reageren via onze contactpagina. Wij zullen dan met u contact opnemen en eventueel 'uw verhaal' vermelden bij het betreffende artikel.
Ook willen benadrukken, dat Wijnencyclopedie een 'work in progress'  is; het is nooit af en we blijven steeds nieuwe informatie en artikelen toevoegen.

Rest ons nog om u veel blader- en leesplezier te wensen!

Vriendelijke groeten,

Benno en Roelof


PRIVACYBELEID